Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΛΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ:Αναστάσιος Ζώτος
TMHMA:Τεχνολογίας Τροφίμων
e-mail:zotos@food.teithe.gr

 

ΚΥΡΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

E-MAIL

Δημήτριος Πετρίδης

Καθηγητής ΑΤΕΙΘ

2310791375

petridis@food.teithe.gr

Δημήτριος Παπαντωνίου

Καθηγητής ΑΤΕΙΘ

2310791381

Σοφία Γρηγοροπούλου

Επίκουρος Καθηγητής ΑΤΕΙΘ

2310791361

gregor@food.teithe.gr

Απόστολος Θωμάρεϊς

Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙΘ

2310791353

athomar@food.teithe.gr

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

E-MAIL

Δέσποινα Δημητριάδου

Τεχνολόγος Τροφίμων

Νίκος Παπαγρηγορίου

Τεχνολόγος Τροφίμων

Λαμπρινή Κατσικούδη

Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό

Μαρία Τουλιά

Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό

Ευάγγελος Τέλλος

Εργαστηριακός Μηχανολόγος

Χρήστος Μπουναρέλης

Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό

 

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Database table empty.