Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΛΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ |
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ |
|
ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ: | Αναστάσιος Ζώτος |
TMHMA: | Τεχνολογίας Τροφίμων |
e-mail: | zotos@food.teithe.gr |
ΚΥΡΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ |
ΙΔΙΟΤΗΤΑ |
ΤΗΛΕΦΩΝΟ |
|
Δημήτριος Πετρίδης | Καθηγητής ΑΤΕΙΘ | 2310791375 | |
Δημήτριος Παπαντωνίου | Καθηγητής ΑΤΕΙΘ | 2310791381 | |
Σοφία Γρηγοροπούλου | Επίκουρος Καθηγητής ΑΤΕΙΘ | 2310791361 | |
Απόστολος Θωμάρεϊς | Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙΘ | 2310791353 |
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ |
ΙΔΙΟΤΗΤΑ |
ΤΗΛΕΦΩΝΟ |
|
Δέσποινα Δημητριάδου | Τεχνολόγος Τροφίμων | ||
Νίκος Παπαγρηγορίου | Τεχνολόγος Τροφίμων | ||
Λαμπρινή Κατσικούδη | Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό | ||
Μαρία Τουλιά | Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό | ||
Ευάγγελος Τέλλος | Εργαστηριακός Μηχανολόγος | ||
Χρήστος Μπουναρέλης | Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό |
ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ |
Database table empty. |