ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (SURIMI) ΑΠΟ ΠΕΛΑΓΙΚΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟ-ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΝΙΑ

 

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ:Δημήτριος Πετρίδης
TMHMA:Τεχνολογίας Τροφίμων
e-mail:petridis@food.teithe.gr

 

ΚΥΡΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

E-MAIL

Αναστάσιος Ζώτος

Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙΘ

2310791353

zotos@food.teithe.gr

Δημήτριος Παπαντωνίου

Καθηγητής ΑΤΕΙΘ

2310791381

Παύλος Καρακολτσίδης

Καθηγητής ΑΤΕΙΘ

karakol@food.teithe.gr

Απόστολος Θωμάρεϊς

Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙΘ

2310791353

athomar@food.teithe.gr

ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

E-MAIL

Παναγιώτης Καραγιαννακίδης

Μεταπτυχιακός φοιτητής

Λαμπρινή Κατσικούδη

Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό

Μαρία Τουλιά

Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό

Ευάγγελος Τέλλος

Εργαστηριακός Μηχανολόγος

Χρήστος Μπουναρέλης

Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό

 

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Database table empty.