ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ (SURIMI) ΑΠΟ ΠΕΛΑΓΙΚΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟ-ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΝΙΑ |
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ |
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ |
|
ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ: | Δημήτριος Πετρίδης |
TMHMA: | Τεχνολογίας Τροφίμων |
e-mail: | petridis@food.teithe.gr |
ΚΥΡΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ |
ΙΔΙΟΤΗΤΑ |
ΤΗΛΕΦΩΝΟ |
|
Αναστάσιος Ζώτος | Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙΘ | 2310791353 | |
Δημήτριος Παπαντωνίου | Καθηγητής ΑΤΕΙΘ | 2310791381 | |
Παύλος Καρακολτσίδης | Καθηγητής ΑΤΕΙΘ | ||
Απόστολος Θωμάρεϊς | Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙΘ | 2310791353 |
ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ |
ΙΔΙΟΤΗΤΑ |
ΤΗΛΕΦΩΝΟ |
|
Παναγιώτης Καραγιαννακίδης | Μεταπτυχιακός φοιτητής | ||
Λαμπρινή Κατσικούδη | Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό | ||
Μαρία Τουλιά | Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό | ||
Ευάγγελος Τέλλος | Εργαστηριακός Μηχανολόγος | ||
Χρήστος Μπουναρέλης | Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό |
ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ |
Database table empty. |